Monday, March 24, 2014

Star Wars: Episodul VII

Star Wars: Episodul VII este o continuare a seriei Star Wars de George Lucas. În octombrie 2012, Disney a luat lumea cu asalt atunci când a anunţat achiziţia oficială a companiei Lucasfilm. J.J. Abrams a dezvăluit cu ceva timp în urmă că a început să scrie un scenariu pentru noul film Star Wars, iar nu de mult acesta a declarat că "...povestea s-a încheiat. Muncim din greu, am terminat scenariul şi suntem în plină pregătire. Înainte cu toată forţa". Fanii aşteaptă cu nerăbdare orice indiciu despre viitorul film regizat de J.J. Abrams. Orice indiciu, sugestie sau răspuns la aceste întrebări, ar permite fanilor să înceapă să pună cap la cap detelii despre povestea acestei noi trilogii Star Wars.


"Avem o echipă extraordinară, ce poate crea efecte vizuale nemaipomenite, însă dacă nu avem şi o poveste grozavă şi personaje pe măsură, efectele nu au nici o valoare", a spus Kathleen Kennedy. Ea a menţionat apoi că alături de efectele vizuale nu vor lipsi din film şi cele speciale, elementele practice în crearea iluziei SF. "Este o discuţie pe care o aveam mereu în dezvoltarea Episodului VII. Ne uităm la toate celelalte filme Star Wars şi ne facem o idee despre ceea ce s-a folosit în realizarea acestora, combinaţia dintre locaţiile reale şi efectele speciale - este ceva ce tratăm cu cea mai mare seriozitate", a spus ea.


Odată cu moartea împăratului Palpatine şi a lui Darth Vader - ultimul Lord Sith - de la finalul episodului 6, Luke Skywalker ar fi aparent ultimul Jedi cunoscut, fiind datoria lui sacră de a înfiinţa din nou Ordinul Jedi.
Star Wars: Episodul VII va ajunge în cinematografe în decembrie 2015.


No comments:

Post a Comment