Tuesday, March 25, 2014

Aplicaţia Volvo

În ultimul timp o mulţime de companii au lasat o aplicaţie care să ajute la o muncă mai uşoară sau să răspândească anunţuri mai rapid. Este foarte practic acest lucru deoarece atunci când nu ai acces la un calculator, cu siguranţă ai acces la smartphone-ul din buzunar.
Urmează prezentată mai jos o aplicaţie lansată de către compania producătoare de maşini Volvo, o aplicaţie numită "Volvo On Call". O aplicaţie care nu doar că este simplă şi distractivă, dar este şi extrem de utilă.
Această aplicaţie este sincronizată cu Google Maps, lucru care te poate ajuta să îţi găseşti maşina în cazul în care nu îţi mai aminteşti unde ai parcat-o. Dacă nici aşa nu reuşeşti să găseşti maşina, poţi să apeşi un buton de pe telefon care face ca maşina ta să pornească automat pentru a fi mai uşor de găsit.


Un alt lucru util la această aplicaţie este faptul că poţi să blochezi maşina cu ajutorul telefonulu. Dacă eşti genul de persoană care de obicei uită dacă a blocat maşina sau nu şi trebuie să te întorci să verifici acest lucru, poţi apăsa un simplu buton al telefonului şi maşina se va bloca automat.
Pentru mai multe detalii puteţi descărca aplicaţia Volvo On Call şi descoperiţi multe alte lucruri pe care aceasta le poate face maşinii tale. Aplicaţia este disponibilă în App Store, Google Play şi Microsoft Market.

*Mai multe detalii despre VOLVO puteţi găsi aici: My Never Ending Volvo S60 Project






No comments:

Post a Comment