Sunday, March 23, 2014

Puştiul de la "Two and a Half Men" a renunţat la serial pentru religie

Angus T. Jones a devenit extrem de popular în timp ce interpreta rolul băieţelului din serialul comedie "Two and a Half Men". În momentul în care a părăsit personajul la sfârşitul sezonului 10, Angus primea 350.000 de dolari pentru fiecare episod. Acestea avea în cont aproximativ 15 milioane de dolari, ceea ce îl desemna ca fiind cel mai bogat actor adolescent din anul 2010. 


Angus a fost eliminat din serial deoarece acesta a făcut câteva comentarii negative asupra acestuia, descriind serialul ca fiind unul "murdar" şi spunând despre persoana sa că este doar un "ipocrit" cu un salar mare. Potrivit declaraţiilor sale, el este un om cu credinţă în Dumnezeu, iar acest personaj i-a făcut viaţa mai rea.
"A fost greu pentru mine să fac parte dintr-un serial care râdea de problemele actuale, ce afectează foarte multe persoane. Eram un ipocrit plătit pentru că nu eram de acord cu ceea ce spuneam în serial, însă o făceam", a declarat Angus T. Jones.


În aceste zile, Angus, în vârstă de 20 de ani, este student la Universitatea din Colorado. Acesta are barba şi părul lung, la fel ca Iisus, şi face vizite la diferite biserici, unde vorbeşte despre creştinism şi despre Dumnezeu.



No comments:

Post a Comment