Wednesday, March 5, 2014

Cele mai puternice familii din lume


10. Familia Tata


Familia Tata are mare influenţă asupra unei mari varietăţi a industriei incluzând industria automobilă, cea textilă, dar şi cea din construcţii. Puterea acestora a început atunci când au investit în fabrici de bumbac. Astăzi sunt producătorii a unora dintre cele mai ieftine maşini din lume şi sunt consideraţi ca fiind una din cele mai puternice familii din lume.


9. Familia Oppenheimer 


Familia Oppenheimer deţinea cele două cele mai mari companii din lume care se ocupau cu mineritul. Căutau diamante şi aur, ceea ce le oferă un loc in topul celor mai puternice familii din lume. Majoritatea averii familiei a fost investită în ţara natală.

8. Familia Rockefeller


În marea parte a secolului XIX, familia Rockefeller au condus industria petrolieră. Asta înseamnă ca încă din acea perioadă erau o familie extrem de puternică şi cu mari influenţe în lume. Chiar dacă au început să piardă teren faţă de alte companii, sunt în continuare una din cele mai puternice familii din lume.

7. Familia Porsche


O maşină Porsche este considerată una din cele mai bune maşini sport, dar şi maşina visurilor oricărui om. Tocmai din ceastă cauză, nu este nici o surpriză faptul că familia Porsche este considerată una din cele mai puternice din lume. Propietarul companiei Porsche este soţul celei care controlează o altă mare companie de automobile, Volkswagen, cele două companii fiind surori.

6. Familia Capetian


Familia Capetian este cunoscută ca fiind cea mai mare şi cea mai veche familie regală din Europa. Membrii acestei familii includ atât conducătorii Spaniei şi Luxemburgului cât şi mulţi alţii din alte ţări, ceea ce îi face să fie una din ecle mai puternice familii din lume.

5. Familia Astor


Familia Astor deţinea titlul de Lordul Ţinutului New York, ceea ce arată câtă putere deţinea şi ce mare influenţă avea asupra oraşului. Cu toate că aceştia şi-au început ascensiunea la putere datorită afacerilor cu blănuri, au investit foarte mult în proprietăţile din New York, ceea ce îi face să fie responsabili de o mare parte din zgârie-norii din oraş.

4. Familia McMahon


Multă lume subestimează puterea de a deţine o afacere wrestling, dar familia McMahon a reuşit să transforme această afacere într-una de miliarde de dolari. Aceştia deţin compania WWE (World Wrestling Entertainment) care este cea mai mare de acest gen din lume şi familia este descrisă adesea ca fiind înnebunită după putere.

3. Familia Genovese


Familia Genovese este familia care a avut cea mai mare influenţă asupra mafiei din întreaga lume şi în multe părţi din America, timp de apropae un secol. Mulţi mafioţi sunt şi astăzi întrumaţi de membrii acestei familii, lucru care o face sa fie una din cele mai puternice familii din lume.

2. Familia Rupert


Puterea familiei Rupert provine de la o firma de ţigarete din anii ’40. Astăzi familia Rupert deţine mari acţiuni în alte companii, precum şi spitale sau acţiuni la bănci. În momentul decesului, Anton Rupert avea o avere estimată la un miliard de dolari, iar fiul său este considerat unul din cei mai bogaţi oameni din Africa de Sud.

1. Familia Rothschild



Familia Rothschild este considerată ca fiind cea mai puternică familia din întreaga lume. Au devenit foarte cunoscuţi încă din secolul XVIII când au început să investească în bănci. Preţul aurului este hotărât zilnic în birourile familiei Rothschild, ceea ce arată câtă putere deţin aceştia.

No comments:

Post a Comment