Wednesday, April 2, 2014

Realitatea de azi şi din trecut

Primii câini clonaţi au fost 6 labradori care au "lucrat" pentru Korea de Sud mirosind bagajele cu conţinut suspect din aeroporturi încă din anul 2009.


În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când Hitler a vizitat Parisul, Francezii au tăiat cablurile de la liftul din Turnul Eiffel pentra ca Hitler să urce pe scări dacă vroia să ajungă în vârf.



Doar 8% din moneda mondială există în format fizic, restul e în format electronic.

Un bărbat a supravieţuit în ultimii 25 de ani mâncând doar pizza.

Un cuplu care a ieşit la plimbare pe proprietatea lor de la ţară din California, au gasit într-o canistra monede de aur în valoare de 10 milioane de dolari.


Autorul romanelor Sherlock Holmes, Arthur Conan Doyle, a ajutat doi bărbaţi să iasă din închisoare deoarece au fost acuzaţi pe nedrept. Acesta a rezolvat cazurile celor doi chiar dacă erau încheiate.

Rechinii ucid 12 oameni într-un an - Oamenii ucid 11.417 rechini într-o oră.

Un bărbat susţine că a călătorit într-o dimensiune paralelă, unde formaţia Beatles nu s-a despărţit şi a adus o casetă cu un nou album al acestora pe care nimeni din această dimensiune nu l-a auzit.


În anul 1939, ziarul New York Times a spus că televiziunea nu va avea succes deoarece oamenii nu vor avea destul timp să petreaca în faţa televizorului.

John Swartzwelder, unul din scriitorii seriei Famila Simpson, obişnuia să scrie episoade noi la un chioşc din California, fumând şi consumând cafea. După ce s-a introdus o lege care să interzică fumatul în locuri publice în California, acesta a cumpărat chioşchiul şi l-a instalat la el acasă.

No comments:

Post a Comment