Wednesday, April 2, 2014

Dwayne „The Rock” Johnson

Dwayne „The Rock” Johnson este unul din cei mai populari şi iubiţi actori, dar şi wrestler. Dwayne este descendentul lui Samoan şi are mai multe talente care le-a dezvoltat de-alungul carierei sale. În momentul de faţă este un wrestler profesionist semi-retras, care încă este activ în domeniul WWE, mai este de asemenea actor şi om de afaceri.


Johnson şi-a început de vreme cariera, fiind un atlet şi un jucător de rugby. A primit o bursă pentru sport din partea Universităţii din Miami. După un timp, acesa a trebuit să renunţe la echipă din cauza unui accident la umăr. A absolvit universitatea cu o diplomă în fiziologie şi crimiologie. Mai târziu, acesta a încercat să devină un jucător profesional în NFL, dar fără succes. După toate acestea, Johnson a decis să îţi urmeze tatăl şi să devină un wrestler.


Multă lume crede că prima sa apariţie la TV a fost în anul 2002 în filmul „The Scorpion King” (Regele Scorpion), de unde a încasat 5.5 milioane de dolari şi a primit titlul din partea Guinness ca fiind cel mai bine plătit actor debutant din lume. De fapt, Dwayne a apărut prima dată la TV în anul 1998. Acesta a jucat rolul tatălui său în episodul 15 din sezonul 1 a seriei „That’s 17s Show”, unde a fost coleg cu bine-cunoscutul cuplu Ashton Kutcher şi Mila Kunis.


No comments:

Post a Comment