Sunday, November 24, 2013

"The Conjuring" - întâmplări reale

Vroiam să văd un film horror zilele trecute şi nu ştiam ce film să aleg. Din mai multe variante am ales filmul The Conjuring. Pot să spun că este unul dintre cele mai bune filme horror pe care l-am văzut în ultima vreme, chiar m-a impresionat foarte mult. Şi pentru că tot mi-a plăcut aşa de mult am căutat mai multe detalii despre film şi am aflat o grămadă de chestii ciudate care s-au întâmplat în timp ce încă lucrau la scenariu sau chiar timpul filmărilor.


De exemplu, în timp ce se lucra la senariu, scriitorii erau ajutaţi cu detalii de către Lorraine Warren, o clarvăzătoare din America, cu care vorbeau adesea la telefon şi convorbirea acestorea era perturbată de zgomote ciudate şi o mulţime de şoapte inexplicabile fără să se întrerupă convorbirea. 
Un alt exemplu ar fi comportamentul extrem de ciudat al câinelui directorului de film James Wan, atunci când acesta a adus acasă scenariul pentru a-l citi. Câinele a început în mod ciudat să mârâie şi să latre într-un colţ din casă fiind foarte stresat şi deranjat de o prezenţă pe care doar el o simţea. Deoarece devenea insuportabil şi de nestăpânit, Jame a scos câinele în curte ca să se calmeze. Imediat ce acesta a ieşit afară, câinele a luat-o la fugă spre o zonă întunecată de parcă ar urmări ceva, ceva ce James nu putea să vadă.

Când actorii familiei Perron au ajuns în studio să facă poze pentru coperta filmului, dintr-o dată s-a simţit un curent de vânt foarte rece în întreg studioul. Partea mai înfricoşătoare a fost că nici copacii şi nici tufişurile din jurul studioului nu se mişcau, iar uşile şi geamurile erau închise. Mai mult, actriţa care era în rolul lui Carolyn Perron s-a împiedicat şi a căzut lovindu-se destul de rău şi a ajuns la spital. 


Actriţa Vera Farmiga, cea care juca în rolul Lorraine Warren, a declarat că şi ea a avut parte o experienţă ciudată. Într-o noapte aceasta a pornit laptopul pentru a reciti scriptul şi a observat câteva urme de ghiare pe laptopul ei, în zona ecranului. Actriţa spune că este absolut sigură ca ea nu a scăpat laptopul nici odată şi că nimeni, cu excepţia sa, nu a atuns laptopul.

Urmează să vedeţi mai jos o parte dintr-un caz al soţilor Warren care după aproximativ 50 de ani de experienţă în domeniul ocult, încă se mai ocupă de astfel de probleme care terorizează unele familii din America.


No comments:

Post a Comment