Tuesday, November 26, 2013

Jaful raportat de atacator

Poate că pare aiurea, dar chiar e posibil să existe astfel de lucruri cum ar fi karma. Poliţia din California a avut noroc într-un caz extrem de ciudat când doi bărbaţi au fost destul de neglijenţi şi au sunat neintenţionat la poliţie.



Cei doi, ai căror nume rămâne nedeclarat, au rămas fără noroc într-o seară când s-au decis să fure droguri. În timp ce aceştia îşi făceau planuri pentru organizarea furtului, unul dintre ei a sunat din greşeală la numărul de urgenţă al poliţiei cu telefonul personal care era în buzunarul pantalonilor. Când cei de la dispecerat nu au primit nici un răspuns de la celălalt capăt, au decis să nu oprească convorbirea. 


Astfel aceştia au aflat cu cele mai mici detalii despre jaful pe care cei doi l-au pus în aplicatre şi care urma să se întâmple în următoarele minute. Când cei de la dispecerat au auzit zgomotul unui geam care se sparge, au anunţat poliţia despre locul faptei. Cei doi au spart geamul unei maşini şi au furat drogurile din aceasta, droguri care mai târziu au fost găsite în maşina lor. Cei doi probabil au înnebunit de nervi când poliţiştii le-au povestit despre cum au aflat detaliile jafului şi cum au reuşit să îi prindă.

No comments:

Post a Comment