Wednesday, October 2, 2013

Top 8 masini in GTA V

Noul joc din seria GTA, GTA V, include o gamă mare de maşini, motociclete, bărci, elicoptere şi avioane din viaţa reală. Iată un top 8 al celor mai bune maşini din joc:

Locul 8

BMW 328i Cabrio



Mulţi gameri cred că nimic nu e mai bun decât o clasică maşină germană. Ei bine, fiecare are părerea sa, dar trebuie să recunoaştem că acest BMW 328i are un control foarte bun, cum i-ar place oricui şi să nu uităm de sistemul audio HD.


Locul 7

Chevrolet Corvette 427 Convertible




Corvette 427 e cea mai bună alegere când vine vorba de maşini decapotabile. Podeaua maşinii şi alte părţi sunt făcute din fibră de carbon. Pregateşte-te de viteze mari şi... atenţie la drum.


Locul 6

Audi R8 Spyder




Această maşină este foarte asemănătoare cu adevarata maşină Audi R8 Spyder. În joc se gaseşte sub numele de Obey 9F sau Obez 9F Cabrio şi dacă nu ai condus-o până acuma, data viitoare cand o vezi merita sa o incerci.


Locul 5

Aston Martin V8



Aston Martin V8 este o maşină greu de furat şi cu o alarma foarte sensibilă. Daca nu eşti un hoţ experimentat trebuie să ai grijă când te apropii de ea şi vrei să o furi. În joc o poţi găsi şi decapotabilă.


Locul 4

Maserati Quattroporte V








2 comments: