Monday, December 2, 2013

Aurul din toaletă

Angajaţii companiei aeriene Jet Airwazs din India au făcut o descoperire incredibilă la locul de muncă cu doar câteva luni în urmă. Au suferit un şoc incredibil când făceau curăţenie în avion şi au văzut cele două bagaje din toaletă, pline cu lingouri de aur. Aceştia au găsit 24 de lingouri de aur în toaleta unui avion comercial. Lingourile erau ascunse în două bagaje.



Fiecare lingou cântărea un kilogram şi totalul acestora a fost estimat la peste un milion de dolari. Imediat a fost pornită o investigaţie, dar cu siguranţă poliţia va trebui să lucreze extrem de mult şi va fi foarte complicat să rezolve misterul.


Potrivit rapoartelor, avionul a fost folosit pe rute internaţionale înainte de ultimul zbor de la Patna la Aeroportul Kolkata. India e într-o mică rivalitate cu China care se „luptă” pentru locul I la cel mai mare consumator de aur din lume. Se va putea spune cum a ajuns aurul acolo? Se vor găsi urme care să ducă la rezolvarea cazului şi oare va reuşi poliţia să afle ale cui sunt? Încă nu există nici un răspuns pentru aceste întrebări.

No comments:

Post a Comment